TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ - TEKNOSA İLE İNDİRİM

TÜRKÄ°YE BAROLAR BÄ°RLİĞİ – TEKNOSA Ä°ÅŸbirliÄŸiyle

Avukatlar, Stajyer Avukatlar, TBB ve Baro Personeline Ä°ndirim!

 

 

Türkiye Barolar BirliÄŸi ile Teknosa arasında yapılan indirim anlaÅŸması ile aÅŸağıdaki ÅŸartlarda Avukatlar, Stajyer Avukatlar, Türkiye Barolar BirliÄŸi ve Baro Personellerine indirim imkânı saÄŸlanmıştır.

 

 

·         Kampanyadan Avukatlar, Stajyer Avukatlar, Türkiye Barolar BirliÄŸi ve Baro Personelleri yararlanabilir.

·     Küçük Ev Aletleri, Beyaz EÅŸya ve Aksesuarlarda %10, PC, Notebook, Tablet ve Televizyonlarda %7, Akıllı telefon ve Giyilebilir aksesuarlarda %5 indirim uygulanacaktır.

·        Apple, Monster, Dyson, Epson marka ürünler, Sony Playstation 5 Oyun Konsolu, Microsoft Xbox Series&Series S Oyun Konsolu, Robot Süpürgeler, Airfryerlar, HDD ve Dijital Kartlar kampanya kapsamı dışındadır.

·         Kampanyadan yararlanabilmek için indirim kodunun aÅŸağıdaki ÅŸekilde aktifleÅŸtirilmesi gerekmektedir.

·      Ä°ndirim kodunu aktifleÅŸtirebilmek için TKNS boÅŸluk TSABB2024 yazılarak 7889’a SMS gönderilmesi gerekmektedir. (ÖRN: TKNS TSABB2024) Ä°ndirim kodunun bir kez gönderilmesi yeterlidir.

·         MaÄŸazada kampanyadan yararlanmak için kod aktifleÅŸtirme iÅŸleminin gerçekleÅŸtirildiÄŸi cep telefonu numarasının alışveriÅŸ sırasında belirtilmesi ve Avukat, Stajyer Avukat, TBB ya da Baro personeli kimlik kartının ibrazı gerekmektedir.  

·         Ä°ndirimler sadece Teknosa maÄŸazalarında geçerli olup teknosa.com’da geçerli deÄŸildir.

·         Kampanya farklı bir kampanya ile birleÅŸtirilemez.

·         Her müÅŸteri her kategoriden 3 kez yararlanabilir. Örnekle: bir müÅŸteri akıllı telefon kategorisinden 3 kez indirimli ürün alabilirken, TV kategorisinden de aynı ÅŸekilde 3 kez indirimli ürün alımı yapabilir.

·         SipariÅŸin iptal veya iade edilmesi durumunda Teknosa tarafından yalnızca ödenen tutar iade edilecektir.

·         Kampanya 01.03.2024 tarihinden itibaren 2 yıl süre ile geçerlidir.

·         Tüketicilerin bu koÅŸulların herhangi birine veya sürelere uymaması, eksik bilgi ve belge ibraz etmesi, gönderilen kodlara iliÅŸkin bilgileri silmesi halinde baÅŸvuru geçersiz sayılır.

·         Teknosa Ä°ç ve Dış Tic. A.Åž’nin, kampanyayı her zaman tek taraflı olarak sürekli veya geçici olarak durdurma, uzatma, kampanya koÅŸullarında herhangi bir uyarı olmaksızın deÄŸiÅŸiklik yapma hakkı saklıdır.

·         Katılımcılar kampanyaya katılarak bu koÅŸulları kabul etmiÅŸ sayılır.

·         Detaylı bilgi için 0850 222 55 99 numarasını arayabilirsiniz.

TÜRKÄ°YE BAROLAR BÄ°RLİĞİ BÄ°LİŞİM KOMÄ°SYONU